Email Marketing Baza de Date de Email-uri Romanest


Email Marketing

Daca te vei intreba care este cel mai facil, ieftin si rapid mijloc de comunicare cu clientii tai, raspunsul va fi in toate cele trei cazuri acelasi: e-mail-ul.

Iar la aceste 3 mari avantaje se mai adauga inca unul probabil si cel mai important, evaluarea in timp real a rezultatului unei campanii de e-mail marketing.

In prezent Internetul nu mai reprezinta doar un mijloc de a face reclama, asa cum se considera la inceput, ci reprezinta cel mai perfect mediu pentru desfasurarea campaniilor de marketing direct, oferind posibilitatea de monitorizare in timp real a fiecarui detaliu al unei campanii (determinarea interesului pentru unul sau altul din produsele oferite, determinarea impactului unui head-line, determinarea impactului modului de prezentare a produselor) si in plus ofera posibilitatea realizarii unei tranzactii directe.

Asa dar si prin urmare, nu mai asteptati, nu mai cheltuiti o gramada de bani pe diverse moduri de a face reclama afacerii sau produsului dvs. , acum aveti ocazia de a cumpara o baza de date cu mii de email-uri testate si verificate, doar la extraordinarul pret de 1 Euro platibil prin SMS, cea mai simpla modalitate de a efectua o plata si la un pret enorm de mic.

Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un SMS cu textul TXT EMAIL la  1261, al carui valoare este de doar 1,00 EUR + TVA (19%). Serviciu oferit de Fortumo. Dupa ce trimite-ti SMS-ul veti primi un sms cu adresa

In curand va punem la dispozitie si un soft prin care puteti trimite peste 1 milion de email-uri instant.

Pret: 1,00 EUR + TVA
Support: +40767433333 | pitipoance.ro@gmail.com
Powered by fortumo.ro

Oferta este limitata, profita acum de ea si trimite acum SMS cu textul TXT EMAIL la 1261 , dupa trimiterea primelor 100 de baze de date, pretul va creste la 3 Euro.

http://www.pitipoance.ro/email-marketing/

http://www.anuntparticulari.ro/a,19,Email-Marketing-Baza-de-Date-de-Email-uri-Romanest.htm

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: